Bestil tid online - klik her

 

 

kunde, navn

Luksusbehandlinger

 • Ling Signatur Facial

  995,00 kr.

  En ansigtsbehandling som er foretrukket af Hollywoods A liste og Runway modellerne.

  Din huds følelse er, at den endelig kan trække vejret igen. Behandlingen indeholder den meget eftertragtede og yderst effektive Triple Peel, som helt enkelt omfatter: Glycol peeling til det øverste hudlag, papaya Enzym Peel som løsner op for de underliggende urenheder og dermed gør klar til en mere grundig dybderens af alle dine porer, så der igen kan komme ilt ned til de dybere hudlag og du vil få en mere jævn teint.

  En syrefri Rescue Skin Peel fjerner det sidste snavs for dine porer efter dybderensen, og en descinficerende Herbal Clay Clarifying Mask lukker porerne igen.
  En lindrende og fugtgivende special-blandet Ginseng Moisture Mask afhjælper inflammation og beroliger huden.

  Afsluttes med en indslusning af specialserummer ved hjælp af højteknologisk højfrekvens, som passer til netop din hudtype.

  Book nu
 • Rudolph Care Signatur Facial

  995,00 kr.

  En 90 minutters ansigtsbehandling der har omsorg, velvære og sanselighed i fokus.

  Vi bryder med de gængse metoder og teknikker og går back to basic ved at skabe en enkelt, nærværende behandling, som forener krop og sind i sit holistiske udgangspunkt.

  Vi mikser blandt andet zoneterapi, akupressur, kraniosakralterapi og bindevævsmassage og arbejder i dybden med at fjerne spændinger og stress i ansigtsmuskulaturen, mens at blodtilførslen bliver styrket og ophobede affaldsstoffer udskilles.

  Vores certificerede økologiske og naturlige olier og cremer vil nænsomt, men effektivt øge hudens smidighed, fugtighed, blødhed og fasthed, mens sanserne forkæles med duftnoter fra bl.a. hvid jasmin, fersken og melon blomst.

  Book nu
 • Environ Cool Peel Treatment

  995,00 kr.

  Den eftertragtede Environ Cool Peel, er en avanceret og eksklusiv peelingbehandling, baseret på det sydafrikanske hudplejemærke Environ, som kun føres hos kosmetologer og hudlæger. Environ Cool Peel behandlingen henvender sig til ALLE hudtyper, men er specielt egnet til folk med specifikke hudproblematikker såsom solskader, ar eller rynker, de vil mindske.

  En helt unik formel udviklet af den verdenskendte Dr. Des Fernandes, manden bag Environ - hvor der sikres en effektiv, smertefri og kølende virkning på huden uden at de sunde hudsceller beskadiges.

  Book nu