Bestil tid online - klik her

 

 

kunde, navn

Luksusbehandlinger

 • Ling Signatur Facial

  995,00 kr.

  En ansigtsbehandling som er foretrukket af Hollywoods A liste og Runway modellerne.

  Din huds følelse er, at den endelig kan trække vejret igen. Behandlingen indeholder den meget eftertragtede og yderst effektive Triple Peel, som helt enkelt omfatter: Glycol peeling til det øverste hudlag, papaya Enzym Peel som løsner op for de underliggende urenheder og dermed gør klar til en mere grundig dybderens af alle dine porer, så der igen kan komme ilt ned til de dybere hudlag og du vil få en mere jævn teint.

  En syrefri Rescue Skin Peel fjerner det sidste snavs for dine porer efter dybderensen, og en descinficerende Herbal Clay Clarifying Mask lukker porerne igen.
  En lindrende og fugtgivende special-blandet Ginseng Moisture Mask afhjælper inflammation og beroliger huden.

  Afsluttes med en indslusning af specialserummer, som passer til netop din hudtype.

  Book nu
 • Rudolph Care Signatur Facial

  995,00 kr.

  En ansigtsbehandling der har omsorg, velvære og sanselighed i fokus.

  Vi bryder med de gængse metoder og teknikker og går back to basic ved at skabe en enkelt, nærværende behandling, som forener krop og sind i sit holistiske udgangspunkt.

  Vi mikser blandt andet zoneterapi, akupressur, kraniosakralterapi og bindevævsmassage og arbejder i dybden med at fjerne spændinger og stress i ansigtsmuskulaturen, mens at blodtilførslen bliver styrket og ophobede affaldsstoffer udskilles.

  Vores certificerede økologiske og naturlige olier og cremer vil nænsomt, men effektivt øge hudens smidighed, fugtighed, blødhed og fasthed, mens sanserne forkæles med duftnoter fra bl.a. hvid jasmin, fersken og melon blomst.

  Book nu
 • Murad signatur

  995,00 kr.

  En ansigtsbehandling der kombinerer aktive ingredienser med en følelse af velvære.

  I denne behandling, styrkes huden gennem en kombination af frugtsyre og enten c- eller A-vitamin. Dette er for at opnå en optimal regenerering samt styrke af hudens ydre barriere. Denne behandling efterlader huden med en nylig glød.

  Det unikke ved Murad signatur er foruden de aktive masker, den dybdegående stimulering af huden gennem massage af ansigt, decolté, hovedbund og arme.

  Kombinationen af de stimulerende masker, samt den dybdegående massage efterlader hud og sind i et stadie af velvære.

  Book nu